fbpx

GDPR og hjemmearbejde

GDPR på hjemmekontoret I forbindelse med Covid-19 har en stor del af befolkningen på det danske arbejdsmarked rykket sin sædvanlige arbejdsplads hjem i det private, og det tyder på, at hjemmearbejde i nogen grad er kommet for at blive. Det kan give nogle udfordringer i forhold til GDPR. Det har bl.a. betydet, at der [...]

By |2021-09-02T09:38:58+02:00september 2nd, 2021|IT & Persondataret|0 Kommentarer

Overførsel af persondata til Storbritannien bliver nemmere

Overførsel af persondata til Storbritannien bliver nemmere, da Storbritannien godkendes af Europa-kommissionen som "sikkert tredjeland". Tredjelandsoverførsler Ved ”tredjeland” forstås overførsel af personoplysninger uden for EU og EØS, og tredjelandsoverførsler kaldes også internationale overførsler. I forbindelse med Storbritanniens udtræden af EU, er GDPR’s regler om internationale overførsler blevet relevante ved overførsel af personoplysninger til Storbritannien. Behandling [...]

By |2021-08-24T09:14:02+02:00august 24th, 2021|IT & Persondataret|0 Kommentarer

Podcast med Legal Monster og Raadgiver.dk

Om podcasten I denne podcast taler vi med Stine Mangor Tornmark fra Legal Monster og kommer med tips til, hvad du skal være opmærksom på, når du starter en online virksomhed eller webshop. Om Legal Monster Legal Monster hjælper virksomheder med at blive gode "databorgere" ved at gøre overholdelse af markedsføring- og persondatalovgivningen enkelt. [...]

By |2021-05-28T14:24:18+02:00maj 12th, 2020|IT & Persondataret|0 Kommentarer