Insolvensret

Hvis din virksomhed eller selskab er konkurstruet eller står i økonomiske vanskeligheder, så kan vi bistå dig med insolvensretlig rådgivning og ydelser indenfor dette felt. Ved hjælp af vores samarbejdsnetværk har vi ligeledes direkte adgang til kuratorer og rekonstruktører, som i samråd med os hjælper dig og din virksomhed eller selskab med at fortsætte driften på bedst mulig vis.

Insolvensretten er relevant at have for øje, hvis der opstår – eller hvis der er udsigt til – økonomiske vanskeligheder. Hvis dit selskab har udsigt til sådanne problemer, kan det være, at det er muligt at lægge en strategiplan for, hvordan disse problemer undviges – og dermed ligeledes undgår du at stå i en situation, hvor din virksomhed er konkurstruet.

Ender dit selskab alligevel i økonomiske vanskeligheder, er der ofte en række muligheder at have for øje – både før, under og efter insolvensbehandlingen. Uanset hvilken en af faserne, som du står overfor, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Insolvensretten er et populært udsagn for konkursretten og rekonstruktionsretten. Det vil sige, at hvis dit selskab eller din virksomhed ikke kan – eller har udsigt til – at kunne betale sine regninger, efterhånden som de forfalder, så skal I være opmærksom på de regler, som gælder indenfor det insolvensretlige område.

Vi kan også hjælpe dig med at nedlukke dit selskab, selvom at det ikke er insolvent. Vi har nemlig også erfaring med håndtering af tvangsopløsning, genoptagelse og likvidation af selskaber.

Case hvor Raadgiver.dk har rådgivet inden for insolvensret

Her er et eksempel på en anonymiseret case om en af vores kunder:

Virksomhed J IVS
Til sin store forskrækkelse fik kunden en meddelelse om, at hans Selskab J IVS var blevet taget under tvangsopløsning som følge af en fejl, som opstod i forbindelse med hans indlevering af selskabets årsrapport. Som følge af en teknisk fejl havde kunden ikke modtaget en notifikation om, at besked herom tidligere har blevet sendt til virksomhedens E-Boks. Tvangsopløsningen var dermed allerede. Raadgiver.dk bistod kunden med rådgivning om processen og fik genoptaget selskabet, så virksomhedsdriften kunne fortsætte på normal vis.

Brug for hjælp?

Står du overfor en potentiel nedlukning af dit selskab eller din virksomhed – uanset om det skyldes insolvens eller ej? Så bliv ringet op til en uforpligtende samtale om dine muligheder.


  Erhvervsjuridisk rådgiver Thomas Kjær
  Thomas Hvid Kjær
  Erhvervsjurist
  Raadgiver.dk ApS
  Telefonnummer: +45 71 99 06 10
  E-mail: thomas@raadgiver.dk