Advisory Shares: Erhvervsjuridisk rådgivning til vækstvirksomheder mod afgivelse af ejerandele

Står din virksomhed overfor en vækstrejse, som løbende kræver erhvervsjuridiske kompetencer til at understøtte vækstambitionerne? I så fald kan Raadgiver.dk’s Advisory Share-koncept være relevant for dig.

Hvad er Advisory Shares?

Konceptet med Advisory Shares er enkelt: Raadgiver.dk erhverver en forudbestemt procentdel af klientens virksomhed til en værdi, der aftales nærmere mellem parterne. Som modvægt til denne investering, tilbydes klientens virksomhed en reduktion i Raadgiver.dk’s timetakster for de erhvervsjuridiske ydelser. Dette arrangement skaber en stærk synergi mellem Raadgiver.dk og vores klienter, idet vi ikke blot er en tjenesteudbyder, men også en investeret partner i virksomhedens fremtid.

Denne model er udviklet med en dyb forståelse for de udfordringer og muligheder, som nogle af vores vækstklienter står overfor. Ved at kombinere vores ekspertise inden for erhvervsjura med en direkte økonomisk interesse i klientens succes, er vi bedre rustet til at yde skræddersyet og proaktiv rådgivning. Advisory Shares er mere end en tjeneste; det er et partnerskab, der understøtter vækst og innovation med erhvervsjuridiske kompetencer.

Hvorfor er Advisory en fordel?

 1. Finansiel Fleksibilitet: Uanset din virksomheds størrelse eller økonomiske situation giver Advisory Shares mulighed for, at din virksomhed får de nødvendige erhvervsjuridiske ressourcer ved en lavere timetakst mod at der afgives en mindre ejerandel af virksomheden.
 2. Fleksibilitet: Betalingsmetoden tilbyder en grad af fleksibilitet, der kan tilpasses de specifikke behov og udfordringer, din virksomhed står overfor. I betaler kun for den assistance, som I faktisk har brug for løbende.
 3. Investering i succes: Vi tror på, at vores succes som erhvervsjuridiske rådgivere kan være forbundet med din virksomheds succes. Ved at vælge Advisory Shares bliver vi ikke blot din rådgiver, men også en aktiv ad-hoc partner i din vækstrejse.

Sådan foregår processen for Advisory Shares

For at blive en del af Raadgiver.dk’s Advisory Shares-koncept skal din virksomhed igennem følgende proces:

 1. Ansøgning sendes
  Din virksomhed sender en ansøgning, hvori gældende vedtægter, evt. ejeraftale(r) og en kort beskrivelse af jeres virksomhed fremlægges (gerne et pitch-deck).
 2. Din ansøgning pre-screenes
  Når ansøgningen er modtaget hos Raadgiver.dk vil denne blive screenet. Her vil vi se nærmere på, om vi kan tilbyde dig og din virksomhed at blive en del af Advisory Share-konceptet hos os.
 3. Pre-screeningresultat sendes til dig
  Når pre-screeningen i pkt. 2 har fundet sted, vil du modtage en tilbagemelding fra os om vi kan tilbyde dig og din virksomhed at blive en del af Advisory Share-konceptet. Hvis vi kan tilbyde dig dette, vil processen fortsætte iht. de følgende punkter.
 4. Invitation til onlinemøde om drøftelse af optagelse i Advisory Share-konceptet
  Hvis du og din virksomhed opfylder vores kriterier og retningslinjer for at blive en del af Advisory-Share-konceptet, vil du blive inviteret til et onlinemødet, hvor vi kan drøfte jeres optagelse i Advisory Share-konceptet, herunder hvilke tal, som vi kigger ind i.
 5. Final offer fremsendes til dig
  På baggrund af processen indtil nu fremsendes nu tilbud til dig, hvori du bliver klogere på hvilken ordning under Advisory Share-konceptet, som vi kan tilbyde dig og din virksomhed. Hvis du accepterer denne, vil du modtage udkast til dokumenterne, som danner grundlag for vores samarbejde.
 6. Din virksomhed optages i Raadgiver.dk’s Advisory Share-koncept
  Når du har accepteret vores final offer, vil processen blive færdiggjort, og din virksomhed er nu klar til at modtage ydelser fra Raadgiver.dk til en reduceret timetakst, så I kan fokusere på vækstrejsen med os på passagersædet.

Ansøg om Advisory Shares

Hvis du er interesseret i at udforske mulighederne med Advisory Shares, så udfyld formularen nedenfor.

Vi vil nøje vurdere din virksomhed, og en af vores erhvervsjuridiske eksperter vil kontakte indenfor kort tid.


  Vi ser frem til at udforske denne spændende mulighed med dig og skabe et meningsfuldt samarbejde.