Om Raadgiver.dk

Raadgiver.dk ApS er en erhvervsjuridisk virksomhed med speciale i værdiskabende rådgivning til erhvervsdrivende med vækstambitioner.

Vi specialiserer os i at bistå erhvervsdrivende med ambitiøse vækstplaner ved at levere skræddersyet og værdiskabende, erhvervsjuridisk rådgivning. Vores dedikerede team af erfarne erhvervsjurister og assistenter arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå deres unikke behov og udfordringer.

Vi tilbyder omfattende juridisk rådgivning og løsninger, der hjælper virksomheder med at navigere gennem komplekse lovgivningsmæssige problemstillinger, sikre overholdelse af regler og skabe et solidt fundament for en kommercielt bæredygtig vækst. Vores fokus er at være proaktive samt at finde effektive og strategisk optimale løsninger, der forbedrer vores kunders forretningsmæssige resultater.

Hos Raadgiver.dk ApS prioriterer vi at bygge langsigtede relationer baseret på tillid, integritet og en målrettet tilgang til at opfylde vores kunders behov.

Nedenfor kan du læse mere om vores medarbejdere.

Thomas Hvid Kjær

Erhvervsjurist (cand.merc.jur.) & Partner

Erhvervsjuridisk rådgiver Thomas Kjær

Thomas Hvid Kjær er uddannet erhvervsjurist (Cand.merc.jur.) fra Copenhagen Business School med speciale i selskabs- og insolvensret, forsikringsret samt erhvervskontraktuelle anliggender. Thomas kan bistå dig inden for følgende fagområder:

Driften af din virksomhed kræver iagttagelse af de selskabsretlige regler for at undgå juridiske komplikationer. Selskabsretten gør sig gældende helt fra virksomhedens stiftelse og frem – og vi er med dig hele vejen.

Insolvensretten omfatter blandt andet konkurs- og rekonstruktionsretten, hvilket primært er relevant, hvis din virksomhed har udsigt til økonomiske problemer.
Hvis din virksomhed står i en økonomisk svær situation, og du har behov for rådgivning indenfor insolvensretten, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Erhvervsforsikringer kan være komplicerede at navigere rundt i og forstå indholdet af. Med flere års erfaring med praktisk skadebehandling i et multinationalt forsikringsselskab bistår vi både forsikringsselskaber og forsikringstagere indenfor en lang række typer af erhvervsforsikringer, herunder erhvervs- og produktansvarsforsikringer, professionelle ansvarsforsikringer, cyberforsikringer, ledelsesansvarsforsikringer samt kriminalitetsforsikringer.

Overdragelse af virksomheder og selskaber kaldes også Mergers and acquisitions (M&A) og kan ske i forbindelse med forskellige typer af situationer. Eksempelvis kan det være i forbindelse med, at man ønsker at sælge sit selskab, eller eventuelt overvejer at købe en andens selskab. Overdragelsen består oftest af en såkaldt anpartsoverdragelse (hvor ejerskabet overdrages) eller en aktivoverdragelse (hvor selskabets værdier overdrages) mellem køber og sælger.

Vi har flere års erfaring med erhvervsjuridisk bistand til klienter, som enten ønsker at opkøbe andre virksomheder, eller ønsker at sælge deres livsværk. Alt afhængig af størrelsen på den pågældende transaktion kan vi bistå med hele eller dele af processen – evt. i samarbejde med andre typer af rådgivere, som oftest er involveret i processen.

Alle virksomheder indgår mange forskellige former for kontrakter i forbindelse med deres virksomhedsdrift. Det er en af Raadgiver.dks spidskompetencer at udfærdige, gennemgå samt rådgive om kontraktret såvel som kontraktøkonomi. Vi har flere års erfaring med udarbejdelsen af kommercielle samarbejdsaftaler og med kontraktøkonomiske modeller sikre vi os, at dine kontrakter ikke blot er optimale ud fra et juridisk perspektiv, men også ud fra et økonomisk og kommercielt synspunkt.

Alexander Høy

Erhvervsjurist (cand.merc.jur.) & Partner

Erhvervsjuridisk rådgiver Alexander Høy

Alexander er uddannet erhvervsjurist (Cand.merc.jur.) fra Copenhagen Business School. Han er specialiseret i persondata, human capital samt erhvervskontraktuelle anliggender og kan bistå dig inden for følgende fagområder:

Persondatareglerne er efterhånden kommet til alles bekendtskab. Du har sikkert modtaget en del GDPR-mails fra virksomheder, der gerne vil forklare dig, hvordan de passer på din persondata. Har du gjort det samme forarbejde?
Raadgiver.dk har gjort en lang række selskaber GDPR-compliant, og vi vil meget gerne hjælpe dig til også at overholde reglerne.
Du kan nemt kontakte os, så vi kan give dig et uforpligtigende tilbud.

Har du udviklet noget, du gerne vil have patent på? Eller har du planer om at udarbejde noget?
I så fald kan du altid kontakte Raadgiver.dk, hvis du vil høre mere om dine muligheder for at få dine rettigheder sikret bedst muligt. Så der er ikke andre, der kan gå ind og kopiere det, du har udviklet.

Raadgiver.dk har en bred erfaring indenfor ansættelsesretten.
Står du og skal have udarbejdet ansættelseskontrakter, eller vil du eksempelvis have vores bistand i forbindelse med håndteringen af den nye ferielov, vil vi kunne hjælpe dig.
Hvis du står med en konkret sag, foreslår vi, at du kontakter os, så vi kan gennemgå dine muligheder og rådgive dig bedst muligt.

Alle virksomheder indgår mange forskellige former for kontrakter i forbindelse med deres virksomhedsdrift. Det er en af Raadgiver.dks spidskompetencer at udfærdige, gennemgå samt rådgive om kontraktret såvel som kontraktøkonomi. Vi har flere års erfaring med udarbejdelsen af kommercielle samarbejdsaftaler og med kontraktøkonomiske modeller sikre vi os, at dine kontrakter ikke blot er optimale ud fra et juridisk perspektiv, men også ud fra et økonomisk og kommercielt synspunkt.

Ekspertise inden for whistleblowing er afgørende i enhver virksomhed. Hos Raadgiver.dk kan vi bistå virksomheder med udvikling og implementering af whistleblowerpolitikker. Dette omfatter præcise retningslinjer for rapportering, beskyttelse af rettigheder og en stringent proces for indberetningshåndtering. Vores specialiserede viden sikrer, at virksomheder navigerer gennem whistleblowing på en lovlig og ansvarlig måde, der beskytter både whistlebloweren og virksomheden selv.

Anders Peter Bech

Erhvervsjuridisk assistent (stud.jur)
placeholder for person

Anders er jurastuderende på Syddansk Universitet og har en særlig interesse for formue- og selskabsretlige forhold. Han kommer med en baggrund fra både shipping branchen og politiet hvilket giver ham unikke perspektiver og erfaringer.

Mathias Rasmussen

Erhvervsjuridisk assistent (stud.merc.jur)
 
placeholder for person

Mathias er uddannet HA(jur.) og læser Cand.merc.jur. på SDU. Mathias arbejder fra vores kontor i Odense og har stor interesse i skatte- og arbejdsret, men sidder også med områder som kontrakts- og obligationsret hos os i Raadgiver.dk.

Mads Kierkegaard

IT-Udvikler
placeholder for person

1
1
1

Laura Rosendahl Therkildsen

Marketingsmedarbejder (Multimediedesigner)
Marketingsmedarbejder Laura Rosendahl

Laura er uddannet multimediedesigner fra Aarhus Erhvervsakademi og studerer på nuværende tidspunkt digital konceptudvikling på Københavns erhvervsakademi.

Vores samarbejdspartnere