Er du i tvivl om hvad OK23 betyder for dig og din virksomhed?

Hvad er OK23?

OK23 er den nye overenskomstaftale mellem Danske Regioner og fagforeningerne, som er ved at blive forhandlet i 2023.

Overenskomstaftalen omfatter mange områder inden for ansættelsesret, herunder arbejdstid, løn og arbejdsmiljø og meget mere.

Det er vigtigt for arbejdsgivere at have styr på overenskomstaftalen og de ansættelsesretlige regler, der følger med aftalen. Både for dem, der er omfattet af OK23, men også dem, som har konkurrenter, der er omfattet af OK23. Det er nemlig vigtigt som udefrastående arbejdsgiver at vide, hvilke vilkår, som du konkurrer med. Raadgiver.dk kan hjælpe dig med at navigere i disse regler og sikre, at din virksomhed overholder overenskomstaftalen og er konkurrencedygtige i forhold til denne overenskomst.

Hvem er Raadgiver.dk?

Raadgiver.dk er en erhvervsjuridisk rådgivningsvirksomhed, der hjælper virksomheder med navigere i de ansættelsesretlige regler og problemstillinger. Vi arbejder med virksomheder i alle størrelser og fra alle brancher og tilbyder alt fra enkeltstående rådgivning til løbende samarbejde.

Hvordan kan Raadgiver.dk hjælpe med OK23?

OK23 omfatter mange områder inden for ansættelsesret, og det kan være svært at navigere i reglerne. Hos Raadgiver.dk kan vi hjælpe dig med at forstå, hvordan overenskomstaftalen påvirker din virksomhed og dine medarbejdere uanset om du er omfattet af OK23 eller blot ønsker at følge hele eller dele af overenskomsten. Vi kan rådgive dig om alle aspekter af OK23, herunder arbejdstid, løn, ferie, pension og arbejdsmiljø og meget mere. Vi kan også hjælpe dig med at udarbejde og implementere politikker og procedurer, der sikrer overholdelse af OK23.

Når det kommer til ansættelsesretlige anliggender, er det vigtigt at have en rådgiver, du kan stole på. Hos Raadgiver.dk tilbyder vi ikke kun ekspertise og erfaring indenfor bl.a. ansættelsesretten, men også en personlig og tillidsfuld rådgivning i øjenhøjde. Vi tager altid udgangspunkt i dine specifikke behov og ønsker og skræddersyer vores rådgivning til din virksomhed. Vi ved, hvor vigtigt det er at have styr på ansættelsesretten, og vi arbejder hårdt for at sikre, at din virksomhed overholder alle regler og krav.

Kontakt Raadgiver.dk i dag via nedenstående formular

Hvis du har brug for hjælp til OK23 eller andre ansættelsesretlige anliggender, er Raadgiver.dk klar til at hjælpe. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Har du brug for hjælp til ansættelsesretslige udfordringer vedr. OK23?

Så kontakt os herunder og bliv ringet op til en uforpligtende samtale om dine udfordringer.


    Alexander Høy
    Erhvervsjurist
    Raadgiver.dk ApS
    Telefonnummer: +45 71 99 06 10
    E-mail: alexander@raadgiver.dk