Forsikringsret

Forsikringer og forsikringsret er en essentiel del af virksomhedsdriften for de fleste erhvervsdrivende. Det skaber tryghed og giver ro til at fokusere på arbejdet med virksomhedens kerneområde. Nogle forsikringer kan være lovpligtige for den pågældende branche, som din virksomhed befinder sig i. Andre forsikringer kan blot være en yderst fornuftig idé at tegne for at sikre virksomheden mod uventede hændelser.

Hos Raadgiver.dk bistår vi vores klienter med forsikringsretlig bistand både før og efter at skaden er sket. Vi kan tilbyde erhvervsjuridisk bistand indenfor en række forsikringsprodukter. Den juridiske assistance omfatter både rådgivning i forbindelse med virksomhedernes egen interne håndtering af skaderne, såvel som erhvervsskadebehandling for forsikringsselskaber på det danske marked.

Det kan vi tilbyde

Vi kan tilbyde forsikringsretlig assistance til virksomheder og forsikringsselskaber inden for følgende forsikringsprodukter:

  • Erhvervs- og produktansvarsforsikringer,
  • Professionelle ansvarsforsikringer,
  • Ledelsesansvarsforsikringer,
  • Kriminalitetsforsikringer,
  • Cyberforsikringer.

Derudover har vi ligeledes erfaring med håndtering af skader i multinationale forsikringsprogrammer.

Vores bistand er baseret på flere års teoretisk og praktisk erfaring med skadebehandling og er – som ved alle vores ydelser – kendetegnet ved rådgivning i øjenhøjde på baggrund af et juridisk overblik set fra et økonomisk perspektiv.

Har du behov for forsikringsretlig rådgivning eller bistand?

Så udfyld formularen og bliv ringet op til en uforpligtende samtale om dine udfordringer.


    Erhvervsjuridisk rådgiver Thomas Kjær
    Thomas Hvid Kjær
    Erhvervsjurist
    Raadgiver.dk ApS
    Telefonnummer: +45 71 99 06 10
    E-mail: thomas@raadgiver.dk