Regnskab og bogføring

Alle iværksættere og selvstændige døjer med regnskab og bogføring i forbindelse med deres virksomhedsdrift. Det er en essentiel del af det at drive virksomhed, som bestemt ikke skal undervurderes. Uden et ajourført regnskab har du ikke mulighed for at se, hvordan det reelt går med din virksomhed.

Nogle virksomhedsejere begår den fejl ved blot at tage udgangspunkt i, hvad der står på virksomhedskontoen – og dermed glemmes de reelle nøgletal, som ligger til grund for det beløb, som bankkontoen viser. Det er potentielt en risikabel tilgang, som giver et forvrænget billede af, hvordan det står til med økonomien i din virksomhed.

Vi bistår iværksættere og selvstændige med rådgivning indenfor regnskab og bogholderi. Vores tilgang er ”hjælp til selvhjælp”. Det betyder, at vi hjælper dig med at komme i gang med at forstå dit regnskab – og forstå hvordan bogføringen fungerer. Og når du får for travlt til at tage dig af regnskabet selv, så har vi et netværk af særligt udvalgte samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig med at holde styr på regnskabet, imens du holder styr på resten af din virksomhed.

Vi hjælper ligeledes vores kunder med at optimere processerne i deres bogholderi, således at de får mest mulig gavn af de eksisterende tekniske muligheder, som der eksisterer i dag.

Case hvor Raadgiver.dk har rådgivet inden for regnskab og bogføring

Her er et eksempel på en anonymiseret case om en af vores kunder:

Iværksætter A
Iværksætteren A havde lige startet sit iværksættereventyr, og A skulle derfor til at sætte sig ind i, hvordan regnskab og bogføring skulle igangsættes. Hun havde hørt om debit-kredit, men kendskabet hertil og kendskabet til de regnskabsmæssige konsekvenser ved de forskellige indtægts- og udgiftsposter var begrænset. Raadgiver.dk bistod Iværksætteren A i forbindelse med opstart af hendes regnskab således, at hun var klar til selv at give sig i kast med at få bogført materialet, så det lå klar til revisor ved årets afslutning.

Brug for rådgivning?

Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan skabe værdi for dig ved rådgivning inden for regnskab og bogføring.

Thomas Hvid Kjær insolvensret, selskabsret, regnskab og bogføring ekspert
Thomas Hvid Kjær
Erhvervsjurist
Raadgiver.dk ApS
Telefonnummer: +45 71 99 06 10
E-mail: thomas@raadgiver.dk